Back

U.A.T. Comuna Josenii Birgaului avand sediul in localitatea Josenii Birgaului str. Principala,nr 153, jud. Bistrita-Nasaud,titular al planului „Amenajamentul silvic UP II Dornisoara,proprietatea U.A.T. Josenii Birgaului”

U.A.T. Comuna Josenii Birgaului avand sediul in localitatea Josenii Birgaului str. Principala,nr 153,  jud. Bistrita-Nasaud,titular al planului „Amenajamentul silvic UP II Dornisoara,proprietatea U.A.T. Josenii Birgaului” anunţă publicul interesat asupra finalizarii proiectului de plan: „Amenajamentul silvic UP II Dornisoara,proprietatea U.A.T. Josenii Birgaului” , a studiului de evaluare adecvată și a raportului de mediu in cadrul procedurii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat.

Documentațiile pot fi consultate pe pagina de internet a Ocolului Silvic Comunal Josenii Birgaului RA și pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava.

Observatii/comentarii si propuneri se primesc in scris la sediul titularului si la sediul APM Suceava, pana la data de 10.02.2022. Dezbaterea publică va avea loc în data de 11.02.2022 la ora 12.00 în prezența titularului planului,reprezentanti APM Suceava si ANAMP,avand in vedere masurile impuse de starea de alerta COVID-19.